Le Forum UDE - L'Essentiel de Football Manager, de Championship Manager et de l'Actu Football
Apparence du forum :

Ligue1, Le classement UDE Angers SCO AS Monaco AS Saint-Etienne En Avant De Guingamp Troyes Aube Champagne Football FC Lorient Bretagne Sud FC Nantes Atlantique GFC Ajaccio Girondins De Bordeaux Lille OSC Montpellier Herault SC OGC Nice Olympique Marseille Olympique Lyonnais Paris Saint Germain FC SC Bastia Stade Malherbe Caen Stade De Reims Stade Rennais Toulouse Football Club
Ligue2, Le classement UDE AC Ajaccio AJ Auxerre AS Nancy Lorraine Niort Clermont Foot Auvergne Dijon Football Cote D'Or Evian Thonon Gaillard FBBP01 FC Metz FC Sochaux Montbelliard Le Havre AC Paris FC Racing Club De Lens Red Star FC Stade Brestois Stade Lavallois FC Tours US_Creteil Valenciennes FC Nimes Olympique

Bienvenue, Invité. Veuillez vous connecter ou vous inscrire.
Avez-vous perdu votre courriel d'activation?Pages: [1]   Bas de page
  Imprimer  
Auteur Fil de discussion: adidas sko  (Lu 60 fois)
0 Membres et 1 Invité sur ce fil de discussion.
LewisVan
Invité
« le: 16 Avril 2019 à 04:39:51 »

Takket være Adidas brandomsætningsomsætning adidas sko er tocifret stigning vokset koncernens engroshandel med 10% i 1. kvartal 2012. Skubbet fremad med 9% stigning i sammenlignelige butiks salgsindtægter, er detailhandlen vokset 16% sammenlignet med med det foregående år. Øvrige erhvervsindtægter blev vokset 32%, hvilket hovedsageligt var positivt forbundet med den stærke vækst i salget af indkomst, der blev bragt af hockeyprodukter fra Taylor May Adidas Golf og Reebok CCM. I første kvartal af 2012 faldt Adidas Groups bruttovinstrat på 0,7%. Den samlede salgsindkomst, som er kombinationen af produkter, forretningsmæssigt og regionalt, er et positivt tal, og salgsindtægternes andel af detailvirksomheden med højere fortjenstmargen øges, og den tillægte inputomkostning kan stadig ikke fuldt ud modvirkes. Gruppens netto kvittering baseret på aktionærer blev vokset fra det foregående års 209 millioner euro til 289 millioner euro, og i forhold til året før blev 38% vokset.

Højere IBT er hovedårsagen til at udgøre denne stigning. Adidas koncernens administrerende direktør sagde: "Vi har haft en god start i 2012 og med udviklingen af Adidas vigtige hjørne i 2012 European Football Championship og 2012 i London Olympiske Lege, flere muligheder vil blive fulgt bagefter. Vi har forsøgt svært at holde bestanden på et lavere niveau i branchen.

Opretholdelse af tocifret vækst, adidas campus hvor er Adidas 'tillid? Colin Curries styrke stammer fra Adidas store spredning i Kina i 2011.Adidas åbnede omkring 1000 nye butikker i stor Kina-region i 2011, og halvdelen blev åbnet i kinesisk mindre og mellem -skala byer. Betydningen ligger i, at i Kina sportsvarer marked, er antallet af nye forretninger ofte lig med virksomhedens nye resultater.

Han spurgte: "omkring 1000 Adidas nye butikker blev åbnet i år, men kunne adidas sneakers vi åbne så mange butikker næste år? Et andet spørgsmål er, hvordan med Adidas nye butikker 'indtjeningsevne faktisk." Førhen krævede kinesiske sportslige virksomheder intenst distributører at Bestil så mange varer som muligt for at sikre enestående stigninger i fremragende præstationer. Efter forhandlerne fik disse produkter, var de børsnoterede virksomheders indkomstciffer meget flot, men faktisk var disse produkter i forhandleres varehuse og blev lager. Det er årsagen til, at Adidas blev i problemer i 2009, og det år høj lagervirksomheder måtte afhænde dem med store rabatter, hvilket resulterede i en negativ vækst i indtjeningen. Carol Currie erklærede, at Adidas allerede har absorberet erfaringer fra 2009, og i øjeblikket bekræfter vi overordnede niveauer med distributører hver måned, så hvis der er nogen usædvanlige fænomener, vil vi støtte distributører gennemføre salgsfremmende aktiviteter for at lade lagerfald falde ind i adidas sneakers dame en rationel standard. Han sagde: "Mine distributører fortalte mig, at vores salgsniveau overgik andre rivaler, hvilket betyder, at vores varer utvivlsomt blev købt af kunder og ikke ligger i lageret". Normal 7.8? falsk falsk falsk

Adidas resultater har fortsat været højere end konkurrenterne. I 3. kvartal 2012 steg omsætningen og resultatet dramatisk. Men på grund af det eksisterende problem med Rebook Company, som var dets datterselskab i USA, var dets placering lige lavere end Nike's næststørste sportsmærke. Dette år; Den forventede omsætning blev reguleret af Adidas Company. Årsagen var, at det var nødvendigt at yde økonomisk støtte til omstruktureringen af Rebook India-selskabet efter svigstilfældelsen. Adidas forventede, at det i fjerde kvartal vil falde i underskud. Men det var forventet af Herbert Hainer, som koncernens præsident, som lige som 2012, vil selskabet rekordere sin omsætning og overskud i det kommende år. På torsdag den 8. november meddelte Adidas-koncernen, at koncernens overskud fra juni til september i år steg 14 procent og nåede til 344 millioner euro. Omsætningen steg elleve procent og nåede til 4,2 milliarder euro. Og dette indså markedsforventningen før. En analytiker er blevet interviewet af Reuters, og det var forventet af ham før, at den gennemsnitlige omsætning i tredje kvartal af Adidas-koncernen vil være 4,15 milliarder euro og nettoindtjeningen vil nå op på 335 millioner euro. I tredje kvartal pressede Adidas Koncernens præstationsforøgelse var hovedsagelig specialbutiksbutikken. Der var næsten ingen vækst for engroshandel.

Der var en stigning på 10 procent på Adidas omsætning i Østeuropa, Kina og Latinamerika efter valutakursens tilpasning, og stigningen var den største. Men Reeboks præstation faldt med op til 25 procent. Nordamerikanske marked viste derfor et generelt fald. Adidas præstationsudvikling var den bedste sammenlignet med Nike og Puma. Selv om Nike-koncernen oplevede en stærk vækst, faldt hele produktets omsætning. Puma-koncernen havde en meget stærk afhængighed af Europa. Som følge heraf har gældskrisen fuldt adidas sko dame ud påvirket det. Inden for de tyve år har ledelsen i Puma-koncernen foretaget den største tilpasning for at håndtere faldet i overskuddet og det dystre perspektiv. I år vil resultatet af Adidas Company sandsynligvis nå op til 770 millioner euro til 785 millioner euro, og en rekord vil blive brudt. Derfor kan væksten nå op til femten til sytten procent. Adidas-koncernens indtjening har nået 798 millioner euro i de første ni måneder. Til en vis grad; Der er måske tab for Adidas-koncernen i fjerde kvartal. Derudover blev det forventet, at omsætningsvæksten i Adidas-koncernen i 2012 vil være lavere end procentdelen.
Journalisée
Pages: [1]   Haut de page
  Imprimer  
 
Aller à:  

Plan du site et du forum - Consultez la charte UDE

logo_o2switch_grey_150.png

Recherche personnalisée
Propulsé par MySQL Propulsé par PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines

XHTML 1.0 Transitionnel valide ! CSS valide ! Skin UDE réalisé par Sparcool
Page générée en 0.058 secondes avec 20 requêtes.

-